Spin-off klub: Innovációk az élelmiszeriparban 

Móvár Spin-off klub Insta post.png

Facebook eseménye: https://fb.me/e/53iz88u6e

Rövid leírás:

Bolygónk egyre növekvő lakosságának egészséges élelmezése egyre nagyobb és komplexebb kihívások elé állítja mind az agrárium, mind az élelmiszeripar képviselőit.

Hogyan kezelik a hazai élelmiszeripar szereplői a kihívásokat és milyen szerepe van ebben az innovációnak? Mi számít ma innovációnak?

Milyen élelmiszeripari trendek jellemzőek manapság és milyenekre számíthatunk a jövőben?

Hogyan képzeljük el a termék- és folyamatfejlesztés folyamatait és módszereit az élelmiszeriparban? 

Hogyan válhat az egyik élelmiszeripari előállítónál keletkezett hulladék a másik előállító alapanyagává?

Többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Spin-off Klub keretein belül megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetésen. Az eseményen a saját kérdéseidet is felteheted a kerekasztal beszélgetés ideje alatt vagy a beszélgetést követő kötetlen networking keretein belül.

 

Résztvevők:

Némedi Erzsébet - Expedit Nodum

Sudárné Boros Erzsébet - Sudár Birtok

Pinczés Marianna - Grapoila

 

Moderátor:

Hanczné dr. Lakatos Erika - Széchenyi Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar Élelmiszertudományi Tanszék

 

Időpont: 2024. február 27. kedd

Helyszín: Cserháti Sándor Kollégium rendezvényterme (9200 Mosonmagyaróvár, Gazdász utca 10.)

 

Program:

17:30-18:00 Regisztráció

18:00-18:10 Köszöntés

18:10-19:10 Kerekasztal beszélgetés

19:10-20:30 Networking

 

Az esemény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött!

 

REGISZTRÁCIÓ ITT

Nyílt nap

A karon 3 alkalommal is lesz lehetőség személyesen megismerni képzéseinket és a hallgatóinknak kínált lehetőségeket:

Helyszín: Mosonmagyaróvár Lucsony u. 2.

Időpontok: 

2024. november 8. (péntek)

2024. december 13. (péntek)

2025. január 17. (péntek)

PontÓvár

PontÓvár egyetemi felkészítő:

https://felveteli.sze.hu/pontovar