Spin-off klub: Innovációk az élelmiszeriparban
Facebook eseménye: https://fb.me/e/53iz88u6e
Rövid leírás:
Bolygónk egyre növekvő lakosságának egészséges élelmezése egyre nagyobb és komplexebb kihívások elé állítja mind az agrárium, mind az élelmiszeripar képviselőit.
Hogyan kezelik a hazai élelmiszeripar szereplői a kihívásokat és milyen szerepe van ebben az innovációnak? Mi számít ma innovációnak?
Milyen élelmiszeripari trendek jellemzőek manapság és milyenekre számíthatunk a jövőben?
Hogyan képzeljük el a termék- és folyamatfejlesztés folyamatait és módszereit az élelmiszeriparban?
Hogyan válhat az egyik élelmiszeripari előállítónál keletkezett hulladék a másik előállító alapanyagává?
Többek között ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat a Spin-off Klub keretein belül megrendezésre kerülő kerekasztal beszélgetésen. Az eseményen a saját kérdéseidet is felteheted a kerekasztal beszélgetés ideje alatt vagy a beszélgetést követő kötetlen networking keretein belül.
Résztvevők:
Némedi Erzsébet - Expedit Nodum
Sudárné Boros Erzsébet - Sudár Birtok
Pinczés Marianna - Grapoila
Moderátor:
Hanczné dr. Lakatos Erika - Széchenyi Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar Élelmiszertudományi Tanszék
Időpont: 2024. február 27. kedd
Helyszín: Cserháti Sándor Kollégium rendezvényterme (9200 Mosonmagyaróvár, Gazdász utca 10.)
Program:
17:30-18:00 Regisztráció
18:00-18:10 Köszöntés
18:10-19:10 Kerekasztal beszélgetés
19:10-20:30 Networking
Az esemény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött!