Bemutatkozunk

Kedves leendő Hallgatónk!

A továbbtanulás nagyon fontos kérdés, mert nemcsak a leendő munkahelyedet határozza meg, hanem a szakmai, baráti, sőt akár a későbbi családi kapcsolataidat is!

Azzal szeretnénk segíteni a döntésed, hogy bemutatjuk Neked, hogy milyen lehetőségeket kínálunk. Karunk jogelődjét 202 éve alapították és azóta a nálunk diplomát szerzett szakemberek fontos szereplői a hazai gazdaságnak, nemcsak az agrártermelés vagy élelmiszeripar területén, de a banki szektorban, az államigazgatásban, a környezetvédelemben, a gépgyártásban, a precíziós gazdálkodásban és a kutatásfejlesztés számos területén.

De kik is vagyunk?

A győri Széchenyi István Egyetem meghatározó felsőoktatási intézményként nemcsak hazánkban népszerű, hanem egyre ismertebb nemzetközi viszonylatban is. Dinamikus fejlődése mellett stabilitást és állandóságot is képvisel. Ennek az egyetemnek részeként működünk mi is Mosonmagyaróváron.

Széchenyis hallgatóként kihasználhatod, hogy egy nagy egyetem számos lehetőséget kínál az egyetemi polgároknak, ugyanakkor a mindennapokban az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon személyes légkörű oktatással szerezheted meg a szaktudást, közben pedig – szinte észrevétlenül – a hagyományos rendezvények és a hallgatóknak szervezett szakmai, sport és közösségi eseményeken keresztül egy összetartó közösség részévé válsz. A helyszín pedig a Szigetköz fővárosa, Mosonmagyaróvár, amelynek különleges hangulatot ad a Mosoni-Duna és a Lajta-folyó, továbbá számos lehetőséget kínál a szlovák és osztrák határ közelsége (15 km) valamint a Szigetköz gazdag természeti kincsei és kulturális élete.

Találkozzunk Mosonmagyaróváron, de addig is keress bennünket a különböző online elérhetőségeken!

 

 

Itt meghallgathatod a podcastot Kovács-Csomor Zsolttal, aki jelenleg az Óvári Gazdászok Szövetségének elnöke, és a Felvidékről jött Mosonmagyaróvárra tanulni.

IDE KATTINTVA meghallgathassátok az Alumni podcast 6. epizódját, melyben dr. Kalmár Sándor egyetemi docens, a kar oktatója és Kovács-Csomor Zsolt az Óvári Gazdászok Szövetségének elnöke mesélnek többek között a hagyományokról, a jelenkor kihívásairól és a jövő agráriumáról.

 

Amit kínálunk, több, mint egy agráregyetem…éld át Te is!

 

Kövess minket facebookon és instagramon is!