Megkezdődött a Precíziós mezőgazdasági szakmérnök képzés hetedik évfolyamának záróvizsgája

Megkezdődött a Precíziós mezőgazdasági szakmérnök képzés hetedik évfolyamának záróvizsgája. Az első nap, június 19-én, szerdán az I-es számú vizsgabizottság előtt 10 szakember készül bizonyítani a tudását és felkészültségét, valamint bemutatni a közösen, két fős csoportokban megvalósított projektmunkáját.
 
1.jpg
 
A Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar Phare épületében a vizsgabizottság elnöke Dr. Tóth Tamás PhD, a kar megbízott dékánja, a kérdező tanár Dr. Vona Viktória PhD, tudományos munkatárs, szakvezető, továbbá Dr. Kulmány István Mihály PhD adjunktus, a SZE Agrár és Élelmiszeripari Kutatóközpont vezetője. Bizottsági tag  Dr. Mesterházi Péter Ákos PhD, óvári gazdász, az AXIÁL Kft. precíziós gazdálkodási csoportvezetője, Dr. Labant Attila, az 5-ös évfolyamban végzett óvári precíziós mezőgazdasági szakmérnök, a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara Somogy vármegyei elnöke, valamint Dr. Csiba Mátyás PhD, óvári gazdász, mezőgazdasági vállalkozó. A vizsga titkára Sülyné Máté Anita, a kar szakkoordinátora.
 
Prec3.jpg

A szakemberek izgalmas és érdekes témákkal és projektmunkákkal készültek, több remek vizsgálat eredményeit hallgathatjuk meg.