AgroVIRTUS felhívás

Jelentkezz az AgroVIRTUS versenyre csapatoddal és vigyétek el az 1.000.000 forintos főnyereményt!

 

 


Kik vagyunk mi?

Az AgroVIRTUS egy izgalmas tehetséggondozási program jövőbe mutató témákkal, modern módszerekkel, kiváló szakembergárdával –olyan környezetet biztosítunk, ahol észre sem veszed, hogy mennyi új ismeretet szereztél.
Megismerheted a hazai agrárium kiemelt szereplőit – nem csak találkozhatsz a top agrárvállalatok vezetőivel, de közösen is dolgoztok.
Egy olyan közösség része lehetsz, ahol tehetséges fiatalokkal kötsz életre szóló kapcsolatot; együtt fejlődtök, nevettek, dolgoztok és buliztok.


Mit kell tenned, hogy részese lehess a programsorozatnak?

Jelentkezz 3-4 fős csapatoddal az AgroVIRTUS versenyre az alábbi linken!
https://forms.gle/FAsH6SdV25GkqMhs9

 

Hogyan néz ki a verseny?
Egy 4 hetes online selejtező keretén belül az AgroVIR vállalatirányítási szoftverben kell dolgoznotok valós gazdasági adatokkal.


Az idei célgazdaság:
A selejtező után a legjobb 10 csapat bekerül az AgroVIRTUS Akadémiára, ahol szakmai előadások és mentoráció keretén belül találkozhattok az agrárium kulcsfontosságú szereplőivel.


Mit is nyerhettek a versennyel?

A fődíj 1.000.000 forint, de ez mind semmi. Hatalmas kapcsolati tőkére tehettek szert és olyan tudást szerezhettek, amely nagyban segít majd benneteket a későbbiekben.

Milyen további elemei vannak a programsorozatnak?
AgroVIRTUS LeadersLab: vezetőképző kurzus, ahova csak a legtehetségesebb hallgatók juthatnak be és tanulhatnak kiváló szakembereinktől.


Karrier Kick-Start: speciális HR program, amely az Agrovirtus programsorozatból kikerülő hallgatók munkaerőpiacon való elhelyezkedését segíti.


Reméljük a Ti csapataitokkal is találkozunk a verseny során!
További információkért keressétek az AgroVIRTUS Facebook oldalát.

 

AgroVIRTUS-Jelentkezz.png